Te is szereted szépen rendszerezni a fülbevalóidat? Ha igen, tarts velünk, és Etta megmutatja, hogyan készíthetsz pillanatok alatt újrahasznosított alapanyagból látványos fülbevaló tartót!

Kellékek:

  • snitzer
  • fa hurkapálca
  • fa ruhacsipeszek
  • műanyag tormásdoboz (vagy más)
  • dekorációnak válassz valamit, amit a dobozba tehetsz!

A jövőben tervezünk hosszabb, illetve pár perc alatt elkészíthető projekteket bemutatni. A mai ez utóbbi kategóriába sorolható, ugyanis pillanatok alatt végezhetsz vele, ha követed a lépéseket.

A cikk végén megnézheted a bemutató videónkat, de azért ­– szokásunkhoz híven –, fotókkal is elmagyarázzuk az egyes fázisokat. Először is lyukaszd ki a tormásdoboz alját! Választhatsz más talapzatot is, de nekünk épp ez volt kéznél. Mivel a doboz átlátszó, díszítésként raktunk bele műanyag dekorációs hatszögeket (egyébként ipari hulladék, de így sokkal jobban hangzik…).

Ha megtelt az edény, zárd rá a tetőt, majd a korábban kivágott lyukba tűzd bele a hurkapálcát!

A fa ruhacsipeszeket fogasd rá a pálcára! Rakhatod úgy mint mi, vagy több irányban is, a lényeg, hogy nagyjából egyensúlyban legyenek.

Ezután kész is vagy, már csak rá kell rakosgatni a fülbevalókat az állványra. Nemsokára egy olyan ékszertartó elkészítését fogjuk bemutatni, amire „bedugós” fülbevalókat rakhatsz.

Bemutató videó:

Kellemes időtöltést kívánunk!

Próbáljátok ki a fenti ötletet, és ha tetszett, kövessétek Facebook oldalunkat, vagy, ha további segítségre van szükségetek, csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz. Ha kedvetek tartja, fotózzátok le a saját alkotásotokat, és töltsétek fel az Instagram-ra #5lettar címkével. További frappáns ötletekért nézzétek meg Pinterest oldalunkat, vagy iratkozzatok fel YouTube csatornánkra!

Szerző: Fawlty

Kivitelező: Etta