Szeretnél valami szépet alkotni, ami jól mutat az asztalon, de nem akarsz vele sokat vesződni? (Mi igen.) Tarts velünk, és megmutatjuk - videón is-, hogy készíthetsz ruhacsipeszekből pillanatok alatt dekoratív gyertyatartót.

Kellékek:

  • üvegedény a gyertyának
  • sok-sok fa ruhacsipesz
  • egy műanyag tálka
  • snitzer, olló

A műanyag tálka - jelen esetben azt hiszem, sajtkrémes doboz - peremét vágd körbe a snitzerrel!

A pontatlanságokat utólag megigazíthatod ollóval. Ez azért fontos, mert így a csipeszek szépen fognak egymás mellett állni.

Egyszerűen csíptesd őket egymás mellé!

Tedd a közepébe az edénykét! Ebben már eredetileg is gyertya volt egyébként. Erre azért van szükség, mert így némiképp lefogja a hőt a csipeszek elől. A belsejébe rakd bele a mécsest, majd gyújtsd meg!

Tipp: Vigyázz, mert a facsipesz és a műanyag tálka is gyúlékony, ezért sose hagyd őrizetlenül a gyertyát!

Íme a kész gyertyatartó! Körülbelül 5 perc alatt elkészíthető, mégis fel tudja dobni a konyhaasztalt. Csak legyen, aki elkapja…

Az egész folyamatot megnézheted videón is!

Kellemes időtöltést kívánunk!

Próbáljátok ki a fenti ötletet, és ha tetszett, kövessétek Facebook oldalunkat, vagy, ha további segítségre van szükségetek, csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz. Ha kedvetek tartja, fotózzátok le a saját alkotásotokat, és töltsétek fel az Instagram-ra #5lettar címkével. További frappáns ötletekért nézzétek meg Pinterest oldalunkat!

Szerző: Fawlty

Kivitelező: Etta