Üdvözöllek kedves látogató!

Örülök, hogy itt vagy, és ezeket a sorokat olvasod éppen. Engedd meg, hogy bemutassam a mi kis blogunkat. Szeretnénk összegyűjteni minél több olyan kreatív ötletet, melyeket mi magunk is kipróbáltunk. Az egyes tárgyak elkészítését képekkel dokumentáljuk, és rövid, szöveges leírással magyarázzuk. Számos, külföldi oldalakon talált, kreatív ötletekkel találkozhattok nálunk. A fenti menüsorban három nehézségi szint (könnyű, közepes, nehéz) közül lehet választani. A negyedik kategóriába olyan leírásokat soroltunk, melyeket gyerekek segítségével is elkészíthettek, így ők sem fognak unatkozni. Az "olcsó" menüpont alatt pedig olyan ötleteket találhattok, amiket otthon is fellelhető, régi tárgyakból, vagy újrahasznosítható anyagokból lehet elkészíteni. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, bővítjük, ezért érdemes gyakran meglátogatni minket. Hamarosan hírlevelünkre is feliratkozhattok. Kellemes időtöltést kívánunk!

bemutatkozás együtt kreatív család kezdetek első bejegyzés 5lettar

Etta

bemutatkozás együtt kreatív család kezdetek első bejegyzés 5lettar

Váradiné Kiss Henrietta vagyok. Tízévesen kezdtem rajzszakkörre járni, és ez a hobbim a mai napig megmaradt. Grafikát tanultam négy éven át Szikszón, a szülővárosomban. 2009-ben jelentkeztem először a Szerencsi Alkotótáborba, grafika szekcióra, ahol megismertem a férjemet. Az Óbudai Egyetem, Ipari termék- és formatervező mérnöki szakán végeztem 2017-ben. Jelenleg nyomdaipari területen dolgozom. Szabadidőben szeretek barkácsolni, fúrni-faragni. Ebben is kiváló partnerem a férjem, így jött az ötlet, hogy a közös alkotásokat érdemes lenne bemutatni egy blog keretében.

Fawlty

bemutatkozás együtt kreatív család kezdetek első bejegyzés 5lettar

Váradi Csaba Imre vagyok. A gimnáziumi évek után először kameramannak tanultam, majd elvégeztem az SZTE-BMI-n a kommunikáció és médiatudomány szakot. Az egyetemi évek alatt volt szerencsém több, mint két évig Fajó János (Kossuth- és Munkácsi-díjas festő- és szobrászművész) mellett dolgoznom. Ez idő alatt rengeteg hasznos tudásra tettem szert, mind a festészet, mind a fa megmunkálása terén. A képzőművészetekben elsősorban a konstruktivista, minimalista irányzatot szeretem, de nyitott vagyok más stílusokra is. Több, mint egy éven át dolgoztam hírszerkesztőként egy orosz-magyar portálon. Jelenleg grafikusnak készülök, egy esti iskolában. Feleségemmel közösen hoztuk létre ezt a blogot, mert mind a ketten rajongunk a kreatív ötletekért, és azok megvalósításáért. Ha Te is kedveled az otthon elkészíthető, egyedi tárgyakat, akkor jó helyen jársz. Kellemes böngészést, és barkácsolást kívánok!